Description

Zaručena čistota 99,8 %. Můžeme poskytnout COA pro jakoukoli šarži našich výzkumných chemikálií!

 

Prodám sprej JWH 018

JWH-210

JWH-250

 

Whatsapp: +31657905420

E-mail: mygramshop@gmail.com

https://www.mygramshop.nl/product/buy-jwh-018-online

 

Než zkontrolujeme JWH-018, rádi bychom se s vámi podělili o poučný článek o CBD.

CBD, zkratka pro cannabidiol, je syntetická sloučenina z rostliny Cannabis sativa, kterou lze také použít jako plevel nebo adjuvans, podle US Public Library of Medicine.

Existuje běžná látka, která se rozkládá v produktech, jako jsou oleje a potraviny, a podporuje pocity relaxace a klidu. Na rozdíl od svého příbuzného delta-9-tetrahydrokanabinolu (THC), který je hlavní dynamikou konopí, CBD není psychoaktivní.

JWH-018 je technicky obnovený kanabinoid, jediná varianta směsi forkomt "Zest". Nelegální užívání tohoto kanabinoidu společností Zest je založeno na jeho psychoaktivních účincích, které jsou modelovány podle účinků 9-THC v konopí. Ačkoli je JWH-018 účinnější než srovnatelné konopí, vyrobené zprávy mají také velké potíže s odhalením konvenčními testovacími studiemi Δ9-THC.

V červenci 2009 přidal americký Úřad pro kontrolu léčiv (DEA) JWH-018 na svůj seznam drog a syntetických látek vzbuzujících obavy. Navzdory hlášeným záchytům společnosti Flavor v Ohiu a na Floridě se několik států setkalo s regulačními opatřeními, která omezila podnikání nebo vlastnictví JWH-018, včetně Alabamy, Arkansasu, Gruzie, Kansasu, Kentucky a Severní Dakoty.

Pokud opravdu hledáte vysoce kvalitní sprej jwh-018, jste na správném místě. Nabízíme vysoce kvalitní a kvantitativní produkty po celém světě. Objednejte nyní a získejte sprej jwh-018 do pěti pracovních dnů. jwh-018 koupit online.

Plus de Détails

Type Description
Type Annonceur Autres
Site internet mygramshop.nl
Année 2023
Disponibilité 24h / 24

Détails de l'annonce

ID annonce : 102210
9 Moiss, 25 Jours
95 Vues

Information sur l'annonceur

anizette muller (18)
657905420
anizettemuller@gmail.com
Contacter l'annonceur Share

Ajouter un commentaire

 
 

Formulaire de contact

Qu'est ce qui ne va pas dans cette annonce?

Desole, vous devez vous enregistrer ou vous connecter d'abord.

Ajouter aux favoris

Desole, vous devez vous enregistrer ou vous connecter d'abord.